Diensten & Pakketten

Stel aan de hand van uw eigen wensen en behoeften uw pakket samen. De volgende pakketten zijn mogelijk:

- VvE Portaal + Financieel

- VvE Portaal + Financieel + Vergaderen

- VvE Portaal + Financieel + Vergaderen + Notulen

Hieronder een korte omschrijving van de diverse diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan.

VvE Portaal

VvEZaak.nl werkt met een VvE Portaal powered by Twinq software. Hiermee heeft u als (Bestuurs-)lid 24/7 toegang tot belangrijke verenigingsdocumenten, notulen, vergaderstukken en financiele administratie van uw vereniging van eigenaars. Dit betekent dat het bestuur volledig transparant is naar de leden van de vereniging van eigenaren (VvE). De kascommissie kan het gehele jaar de kascontrole uitvoeren.

Powered by

Financieel

VvEZaak.nl verzorgd complete financiele administraties (incl. exploitatie begroting en jaarrekening) voor verenigingen van eigenaars. Geen dikke ordners met inkoopfacturen en afschriften of foutgevoelige excel-bestanden meer. Maar 24/7 digitaal inzicht in de financiele administratie van uw vereniging. Met de digitale workflow accorderen inkoopfacturen bepaald u zelf welke facturen worden betaald.

Vergaderen

VvEZaak.nl kan u ondersteunen tijdens de organisatie van de vergadering van eigenaars, ookwel Algemene Leden Vergadering (ALV). De ondersteuning bestaat uit het reserveren van een vergaderruimte, het opmaken en verzenden van een een uitnodigingsbrief, agenda en volmacht. Tevens is VvEZaak.nl tijdens de vergadering aanwezig. Indien gewenst kan VvEZaak.nl de vergadering technisch voorzitten.

Notulen

VvEZaak.nl kan op uw verzoek de vergadering van eigenaars notuleren. Wij verzorgen standaard een notulen met een verslag op onderwerp, maar andere soortige notulen zijn op verzoek ook mogelijk. Tevens worden genomen besluiten vastgelegd op een besluitenlijst en register. Binnen 10 werkdagen worden de notulen aangeboden aan het bestuur en na goedkeuring verstuurd en gepubliceerd op de VvE Portaal.